diumenge, 8 de novembre del 2009

III Bicicletada

Per tercer any consecutiu, les Ampas de la Torre Roja, de Vilamagore, Joan Cases, IES Vilamajor i l'Associació de Veíns de Sant Pere de Vilamajor amb col·laboració dels Trencacames (els quals han dissenyat el circuit) han organitzat una bicicletada de 10 quilòmetres destinada a famílies.
La sorpresa ha estat majúscula quan entre 150 i 200 persones, malgrat el fred i el vent, s'han presentat a les 10 hores davant del Pi Novell. Podíem trobar nens i nenes de totes les edats, i adults experts combinats amb els que fèia un munt que no agafàvem la bicicleta.
El recorregut, molt suau i curt per alguns i duríssim per altres, ha transcorregut per camins amples i perfectament senyalitzats fins a Les Faldes, on s'ha ofert un tiberi i beguda. La tornada, amb molts abandonaments, s'ha fet pel mateix camí.
L'èxitr ha estat tant rotund que el proper any la tornarfem a fer però aquesta cop ens anirem fins a les Pungoles i Can Miret.
Properament penjarem les fotografies de l'esdeveniment.
També les podreu localitzar, en un futur, clicant aquí

1 comentari:

  1. Hola a tots jo també hi vaig ser-hi i desprès de fer el senglar i traginar a una neboda de 5 anys l’esmorzar estava boníssim, felicitats per el disseny de la passejada, era molt adequada per tothom.
    No se qui porta el vostre blog (carpy ???) però podríem intercanviar-nos en la llista de blogs !!!. Fins aviat. Mirlo

    ResponElimina

Pots deixar la teva opinió, suggeriments o aclariments