dilluns, 4 de gener del 2010

Mosqueroles

Any nou nova celebració.

Havíem convocat als socis/es dels Trencacames per anar a celebrar l'entrada de l'any amb un bon esmorzar. Vaja fer de globeros.

Ens vam presentar 11 socis i 1 sòcia. Com es nota que hi havia gana!!!! I tots plegats, guiats pel nostre gurú Jaume, ens van dirigir cap a Mosqueroles.

Tots pensàvem que seria bufar i fer ampolles. Una desena de quilòmetres i després nyam, nyam. Però no. El nostre pastor va dir que no, que havíem de suar primer la cansalada, i així ho van fer. A vegades ens preguntem que té aquest noi per seguir-lo fins a la fi del món: és wapo? NOOOOOO és atlètic? NOOOOOOO paga els esmorzars? NOOOOOO, porta GPS? SIIIIIIIIIII.

Després de 20 quilòmetres donant voltes al restaurant, al fi van poder seure i menjar.

Sabeu que vam menjar? Doncs el que tot globero fa: carn a la brasa amb all i oli, beguda, pa torrat....i molt alcohol. Hi ha gent del club que veu pels descosits i després tira com un cabrit. Serà l'alcohol o les ganes d'arribar a casa?

La qüestió es que ens ho vam passar bé fent una ruta gens complicada.

La propera setmana farem una DAVIDADA Sant Celoni (enduro). Porteu-vos barret, guants, doble forro, tapa orelles, tapa boques. manta elèctrica...etc. per què FARA UN FRED DE COLLONS.

Mentre l'equip A anirà a tocar la neu del Montseny.

Ja saps: Equip B d'endureros: 8 hores estació de tren de Sant Celoni: Davidada
Equip A de rally: 9 hores al lloc habitual: anem a la neu

1 comentari:

  1. es curiòs ,un bon apat,sortida de club i cadascu paga el seu .potser tindrem que portar al Sr Fisio,ó algu que treballi a la impress .lleig molt lleig

    ResponElimina

Pots deixar la teva opinió, suggeriments o aclariments