diumenge, 17 de gener del 2010

El bosc vertical

Des d'aquesta línies vull fer una proposta per la Marató de TV3 de l'any 2010 la qual, com sabeu, es dedica a les enfermetats "rares". Dedicaria una part dels diners obtinguts a la cerca de cura per tots aquells que pateixen l'enfermetat de "quan més difícil millor", una variant de " si no pot ves caminant tú i la teva BTT".

Avui ens hem reunit 15 beteterus per conéixer la nova "salvatjada" dels nostres estimats i odiats amics Manel i Jaume. El "Bosc Vertical", un corriol de més de dos quilòmetres que es caracteritza, com diu el nom, per la seva verticalitat. Tal era la pendent que hem hagut de baixar amb els frens del darrera a tope i la BTT no es frenava de cap de les maneres!!!!! La mare que els va parir. No pararan fins que algú es trenqui un os, el cap o els collons!!!!.




El nou corriol, en la seva primera part, és una meravella. Fàcil, divertiti i ràpid. Però es tractava d'un miratge atès que aviat ha començat la pendent, o el barranc o el que sigui. I sort que el sòl estava humit, fangós i sense pedres, però la seva pendent feia que la roda del darrera anés d'un cantó a un altre i que només poguessim controlar-la amb els frens del davant.

Resultat: dels 15, tots menys dos (o almenys això diuen) besties han hagut de posar el peu a terra, i molt hem baixat caminant. Que bonica és la muntanya quan camines amb la BTT!!!!

I com no estaven gaire contents, doncs una altre vegada cap amunt per baixar la cabreta. Però es que estem sonats o patim l'enfermetat del "més difícil encara".

Total, gairabé tres hores de BTT per fer 20 qm, això si, amb un desnivell de més de 1000 mts.

Quina serà la següent?

PD: la ruta és secreta i per això no hi ha track així fem dentetes als corriolers extrems.

2 comentaris:

  1. Ferran noet queixis tant .Sera que t'estas fen vell????

    ResponElimina
  2. Dentetes ????,,, es poc, hem mirat les imatges i res de res, ..... tindrem que fer molt el pilota !!!!!. Felicitats cada dia hem sorpreneu mes.

    ResponElimina

Pots deixar la teva opinió, suggeriments o aclariments