diumenge, 31 de maig del 2009

31-5-2009 Marxa Vallalta- Sant Pol

Els nostres amics Bikers de Sant Pol ens han convidat a participar a la marxa que anualment organitzen a Sant Pol de Mar.
En Pitu, en Ferran i en Jaume, juntament amb Jordi Gil (que es troba lesionat però té el mono i ens ha acompanyat), ens hem dirigit fins a Sant Pol. En Santi ja es trobava al lloc juntament amb Jose, el qual venia des de Breda en BTT (està com un llum el noi). Posteriorment s'incorporen en Carles i en Rigodon, i en Sergi i David dels Fun&Nyam.
Com es nota que els trencacames fan molt sovint endurtades. El nostre nivell és molt superior al de molts participants. Com es nota que els trencacames no van molt sovint a curses, pedalades o marxes organitzades atès que hem sortit dels últims i ens hem menjat cues i cues de bikers.
La qüestió es que hem gaudit d'un circuit molt trencacames i exigent el qual s'ha compensat per les enormes paisatges dels quals hem pogut gaudir i pels divertidissims corriols.
Hem de felicitar als bikers de Sant Pol per l'organització (podies menjar totes les botifarres que volguessis) i pel disseny del circuit. L'any que ve tornarem.
No volem acabar sense felicitar al nostre trencacames estrella, en santi Armengol, el qual ha fet el tercer lloc. Si vol veure la seva pàgina web clica AQUÍ




Pere més dades cliqueu AQUÍ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar la teva opinió, suggeriments o aclariments