diumenge, 24 de maig del 2009

24-5-2009 Vilamajor a Roca Centella per La Garriga



Avui es presentava com una jornada èpica. Després de mesos i mesos de fer enduro (preparant la Trencadur 2009), hem fet una ruta 100% rally combinada amb alguns trams endureros.

A les 7 del matí, en Manel, Jaume, Ferran, Santi, Pitu, Albert (Rigodon), Jordi Yelamos i en Jose (que venia des de Breda en BTT) hem quedat al lloc habitual. Hem anat fins a La Garriga per la carretera on hem recollit a l'Albert.

Aquest ens ha fet de guia fins a l'ermita de Sant Cristòfol per alguns camins inèdits (i molt macos). Allà en Manel s'ha acomiadat per dolor a les cames (havia sortit el divendres i el dissabte i les seves cames van dir prou)

A l'ermita vam haver de convèncer a L'albert que ens acompanyés fins a Tagamanent. S'ha fet de rogar però finalment ha accedit (bravo per ell).

La pujada del Tagamanent ha estat durissima. Rampes enormes en una pujada constant i exigent, però finalment hem arribat fins a la masia del Bellver on hem pogut assaborir un refrigeri molt necessari.

A partir d'aquest indret comença el corriol magnífic de Roca Centella el qual ens durá fins al pantà de Vallfornés. Com és habitual en nosaltres, d'aquí fins a Vilamajor ho hem fet per carretera a un ritme trepidant (semblava el Tour).

Una sortida dura però molt maca gràcies al paisatge que es pot contemplar.





Si vols baixar-te el track clica AQUÍ

1 comentari:

  1. en JK i jo (dels BTTArrastras de Mataró) , l'hem fet per "error" des de Cànoves al revès , suposo que deu ser dura la vostra (la per nosaltres baixada des de Tagamanent era mortífera, pujar ha de ser l'óstia) , pero al revés us puc assegurar que ha estat molt dura !!! , les vistes impresionants
    Moltes gràcies per compartir tracks
    www.bttarrastras.com
    www.rutasbtt.tk
    salutacions

    ResponElimina

Pots deixar la teva opinió, suggeriments o aclariments