diumenge, 9 d’agost del 2009

Vilamajor-Masnou

Ha tornat a passar!!! Un altra Jaumada i aquesta en l'últim moment.

La ruta d'avui havia de ser una corriolada: molts corriols, moltes baixades i molt trencacames. Però el dissabte a les 19 hores, es rep una trucada d'en Jaume dient que es canvien el plans, que anaven a fer una sortida rally fins al Masnou. Calia fer quilòmetres per la Selènika!!!.

A les 7 hores erem en Jaume, Jose, Pitu, Carles i Ferran. El dia pintava bé. Sense núvols i sense amenaça de pluja. Ens dirigim cap a la urbanitzacíó de Sant Carles, Sant Bartomeu i d'allà fins al Masnou pel Meridià Verd. Res a comentar atès que es tracta d'una sortida de rally per camins amples.

La tornada pel passeig marítim de Premià i carretera fins Argentona. Camí empinat fins a l'urbanització Sant Carles i Vilamajor.

Fou en aquest punt on en Ferran va tornar a néixer. Una trepidant baixada amb la seva Colmillo va fer sospitar a més d'un que l'ostia era aprop. En Ferran baixava com posseit. Amb una rígida baixava més ràpid que els duien dobles. Estava boig!!!. Finalment va passar el que tothom s'esperava....



Doncs no, no va ser una òstia sinó el trencament de la tanca de la roda del darrera. Quan vam arribar al final de la baixada, en Ferran portava la roda del darrera solta, sense estar enganxada amb res. Havia tornat a néixer. Un quilòmetre abans baixava a 55 km/h per un camí pedragós. Quina òstia s'hagués fotut!!! Per matar-se.

En un enorme acte de solidaritat, la resta de companys van dir: Ferran , t'espaviles. Nosaltres marxem. Quins companys!!!. Bromes a part, en Ferran es va veure obligat a trucar a al seva dona per què els vinguessin a buscar. I és que la culpa era dels seu comapnys que no duien una tanca de repost.

Un bon dia, una bona sortida, un bon quilometratge.



Per baixar-te el track clica AQUÍ

1 comentari:

  1. La colmillo hauries de fer un pensament i quan facin la fira d'antiguitats de Cardedeu posar-la a la venda, putser hi fas algún caleró. jejejjjjeee

    ResponElimina

Pots deixar la teva opinió, suggeriments o aclariments