diumenge, 6 de setembre del 2009

L'asfalt: d'enemic a amic (Volta al Montseny)

En els darrers anys hem fet rally, enduro, xc, xt i fins i tots ens hem atrevit amb el free-style; però hi havia una modalitat que encara no havíem tocat :la carretera.

Com necessitavem fer quilòmetres per preparar-nos la Selènika 2009, vam decidir (una ferranada més) treure-li la pols a les nostres bicicletes de carretera.

En Jordi Gil amb la seva Zeus de 20 o 30 anys; el Jaume amb la bicicleta Orbea prestada; el Manel amb la seva bicicleta de disseny de XXXX euros (és l´'unic que fa carretera habitualment); el Ferran amb la Mendiz del Paco i en Pitu (Quin mèrit té aquest noi!!!! Sabeu com pesa la Poblet?? Sabeu el desarrollo que té??? I no ha dit ni mu. Tot al contrari, ha arribat més fresc que una rosa. Un fort aplaudiment per què és l'heroi de la jornada) amb la Poblet dels anys 60 érem els agosarats que volíem de Vilamajor a Vilamajor per Santa Fe del Montseny i per Collformic tot visitant Viladrau.




Poca cosa podem dir de la sortida a excepció de la seva espectacularitat. Un dia fresquet, una visibilitat inmillorable i els paisatges que ens ofereix el nostre amic el Montseny, han adobat un dia perfecte.

Respecte l'experiència només podem dir que ha estat magnífica i tots hem quedat d'acord en tornar-la a repetir.

Parlant propiament de la ruta hem de dir que no ha estat massa dura malgrat els 2000 metres de desnivell i els 110 quilòmetres fets. Les pujades no eren masses dures i com estem forts com un roure, ha estat bufar i fer ampolles.

Poc a poc estem preparats per la Selènika. La propera setmana tenim la gran prova: 100 quilòmetres amb un desnivell de 2500 metres, tot per muntanya. La següent una altre ferranada (quina por!!!!) i l'última setmana la Selènika. Per ara som en Jaume, Pitu i Jordi. Esperem que el Ferran i el Sergi s'apuntin el més aviat possible.

Gaudiu de les fotos amb els seus increïbles paisatges.



Si vols baixar-te el track clicka AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar la teva opinió, suggeriments o aclariments